Мик Джагър изненада всички, след като преди ден качи в своя

...
Мик Джагър изненада всички, след като преди ден качи в своя
Коментари Харесай

Мик Джагър отпразнува края на локдауна

Мик Джагър изненада всички, откакто   преди ден качи в своя YouTube канал ария, отдадена на края на локдауна –  Easy Sleazy . Песента е записана с Дейв Грол, някогашния барабанист на Nirvana и създател на Foo Fighters.  

Фронтменът на  Rolling Stones  празнува края на строгите ограничения във Англия, които бяха в действие в продължение на месеци. Той написа в Twitter:  " Исках да споделя тази ария, която написах във връзка края на локдауна, с малко от по този начин нужния ни оптимизъм. Благодаря на Дейв Грол за това, че беше зад барабаните и на китарата – беше доста занимателно да работя с него. Надявам се всички да се насладят на Eazy Sleazy ".

Дейв Грол пък съобщи, че съгласно него парчето без подозрение ще бъде песента на лятото и добави: " Трудно е да се изрази с думи какво значи записването на тази ария със сър Мик Джагър. За мен това беше повече от сбъдната фантазия! Точно когато си помислих, че животът ми не може да стане по-шантав... "



Музиката и текстът зареждат с въодушевление, а парчето е записано в разнообразни местоположения – сър Мик Джагър работи в дома си в Англия, а Дейв Грол – в студио в Лос Анджелис.

Rolling Stones отмениха международното турне и концертите през 2020 поради пандемията от ковид, само че през април предходната година групата издаде нова ария – Living In A Ghost Town, първата им нова истинска музика от 2012 година, приключена в изискванията на изолираност.   

 
Мик Джагър рецитира поема в чест на " обичаната дама " на англичаните
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР